Talisca'dan özgüven açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Taliscadan özgüven açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 21:29

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Anderson Talisca, Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 3-0'lık Gençlerbirliği galibiyetinde bir golle takımına katkı sağlayan Talisca maçın ardından yaptığı açıklamada takım olarak iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Genç yıldızın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama şöyle: "Öncelikle gazetecilere teşekkür ederim beni bu ödüle (maçın oyuncusu) layık gördükleri için. İyi bir oyun ortaya çıkardık. Bireysel olarak değil takım olarak iyi oynadık. Biraz avantaj elde ettik ama hala ligde yolumuz çok uzun ve yarından itibaren diğer maçlara hazırlanacağız. Milli takım arası benim için oldukça faydalı geçti çok sıkı şekilde çalıştım ve özgüvenim gelişti. Ben gol attıkça özgüveni gelişen birisiyim bir çok maçta bunu hissettim. Milli takım arasından önce bu sıkıntı vardı, milli takım arasında oldukça dinlendim ve bu eksiğimi giderdim. Bu akşam da bunun meyvesini aldım. Bu akşam takımıma, kulübüme, Beşiktaş'a katkı yapabildiysem ne mutlu bana."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!