Sutopunda da derbi istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Sutopunda da derbi istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 11:55

Sutopu Milli Takımı’nın hocası Sinan Turunç, “Bu spora ilginin artması için G.Saray’ın ezeli rakiplerinin de havuza gelmesi lazım” dedi.

Haberin Devamı

4.İslami Dayanışma Oyunları’nda takım sporlarında Türkiye’ye tek altını kazandıran Sutopu Milli Takımı, ilgisizlikten yakınıyor.

Sutopu Milli Takımı’nın hocası Sinan Turunç, “Türkiye’de sutopunun daha ileriye gitmesi için futboldaki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş rekabetinin olması lazım. Galatasaray’ın iki ezeli rakibini de bekliyoruz” dedi.

Sutopu Federasyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Hacısoyu ise, “Başta Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a ve Federasyon Başkanımız Vedat Akgün’e teşekkür ediyorum. Artık hedefimiz Olimpiyatlar. Yeni gelen jenerasyonla bunu da başaraca- ğımıza inanıyorum” dedi.

Sutopunda da derbi istiyoruz

13 kişilik Sutopu Milli Takımı’nın en büyük özelliklerinden biri de devşirme sporculardan kurulu olmaması. Yüzde 100 yerli olan milli takımda mücadele eden tüm sporcular ya üniversite mezunu ya da öğrenci.

Haberin Devamı

Şampiyon takımın tamamı üniversiteli. İşte kadro: Berk Alkan, Ali Özcan Kılıç, Atamer Albayrak,, Berke Senemoglu, Berk Gezek, Alican Yılmaz, Nadir Sönmez, Berk Bıyık, Togkan Özbek, Osman Selim Gülenç, Tugay Ergin, Sertan Geçtan, Eray Turan.

BAKMADAN GEÇME!