Süper Kupa Finali ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı hangi tarihte oynanacak?

Güncelleme Tarihi:

Süper Kupa Finali ne zaman Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı hangi tarihte oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2023 16:56

Süper Kupa Finali için geri sayım sürüyor. Merakla beklenen Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa finali canlı yayın bilgileri araştırılıyor. Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Süper Kupa’da karşı karşıya gelecek. Peki 2023 Süper Kupa finali ne zaman, hangi statta oynanacak? İşte konu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Süper Kupa final maçı tarihi merak ediliyor. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Süper Kupa'da mücadele edecek. Sporseverler bu heyecanlı karşılaşmayı heyecanla bekliyor. Peki Süper Kupa Finali ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı hangi tarihte oynanacak? İşte ayrıntılar...

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNALİ 2023 NE ZAMAN?

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa finalinde mücadele edecek. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak 50. Süper Kupa finalinin tarihi henüz belli olmadı.

Sarı kırmızılı ve sarı lacivertli ekipler, lig öncesinde bir kez daha kozlarını paylaşacak. Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bilgilendirme açıklamasının yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

7. FİNAL KARŞILAŞMASI

Bu yıl 50.'si oynanacak Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe, 7. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında daha önce oynanan 6 kupa finalinin 3'ünü Galatasaray, 3'ünü Fenerbahçe kazandı. Galatasaray rakibini 1996, 2012 ve 2013 tarihlerinde mağlup etmeyi başarırken, Fenerbahçe ise 1973, 1985 ve 2014 yıllarında kazanan taraf oldu.

BAKMADAN GEÇME!