Stanimir Stoilov’dan lige harikulade giriş

Güncelleme Tarihi:

Stanimir Stoilov’dan lige harikulade giriş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2023 10:08

Göztepe’nin yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov, sarı-kırmızılıların başında çıktığı ilk 2 maçında 2 galibiyet alarak yenilgi yüzü görmedi. İzmir ekibi bu süreçte rakip filelere 5 gol atarken kalesini ise gole kapatmayı başardı.

Haberin Devamı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de teknik direktör Radomir Kokovic ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Stanimir Stoilov, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk 2 maçında kusursuz bir performans sergiledi.

Bulgar teknik adam Göztepe’nin başında çıktığı ilk maçında Tuzlaspor’u 2-0 yenerken, ikinci maçında ise Giresunspor’u 3-0’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu süreçte rakip filelere 5 gol atan Göztepe, kalesini ise gole kapatmayı başardı.

56 yaşındaki teknik adam iki maçlık bu performansı gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçını da yansıtıp 3’te 3 yapmayı hedeflediği öğrenildi.

Stanimir Stoilov’dan lige harikulade giriş



Göz-Göz zirveye doğru
Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Giresunspor’u 3-0’lık net bir skorla geçen Göztepe, üst sıralar için mücadele verdiği rakiplerinin puan kaybetmesiyle altın değerinde bir 3 puan almış oldu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların birebir rakiplerinden Kocaelispor, Ümraniyespor’a mağlup olurken; Bandırmaspor ise Tuzlaspor ile berabere kaldı.

Durum böyle olunca 4. sıradaki 26 puanlı Göztepe, 3. sıradaki Bandırmaspor’la puanını eşitlerken, ikinci sıradaki Kocaelispor’la arasındaki puan farkını ise 3’e indirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!