Stadı yakanları kameralar yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Stadı yakanları kameralar yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 21:35

Antalya Stadı’nda oynanan Eskişehirspor-Göztepe maçı girişlerinde usule aykırı üst araması yapan çok sayıda güvenlik görevlisi belirlendi. İzmir’den Antalya’ya gelen Göztepe taraftarı bir polis memurunun çanta içinde stada, meşale, torpil ve sis bombası soktuğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

1. Lig play-off finalindeki güvenlik skandalı soruşturmasının detaylarına Hürriyet ulaştı...

ANTALYA Stadı’nda oynanan Eskişehirspor-Göztepe TFF 1. Lig play-off finalinde yaşanan güvenlik skandalıyla ilgili başlatılan soruşturmada büyük önem taşıyan güvenlik kamerası ve yayıncı kuruluşa ait görüntüler Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaştı.
Maçın 5 kez durmasına yol açan yanıcı ve patlayıcı maddelerin (meşale, torpil, sis bombası) stada nasıl sokulduğu ile ilgili Antalya Spor Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yapılan ilk incelemede; giriş turnikelerinde usule aykırı üst araması yapan çok sayıda görevli tespit edildi.

TARAFTAR POLİS ÇIKTI
İncelemede ayrıca İzmir’den Antalya’ya gelen Göztepe taraftarı bir polis memurunun bir çanta içinde stada meşale, torpil ve sis bombası soktuğu belirlendi. Polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı.

Hürriyet muhabirinin bilgi aldığı yetkililer, çantasında yanıcı ve patlayıcı madde yakalanan polisin statta görevli olmadığını belirterek, “Diğer kişilere yönelik incelemeler de devam ediyor” dedi.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de, “Stada yabancı maddeleri sokan bir emniyet mensubu var. Yakalandı” açıklaması yapmıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!