Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçları ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçları ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2019 23:04

Hatayspor, Adana Demirspor, Osmanlıspor ve Gazişehir Gaziantep takımları arasında yapılan play-off yarı final rövanş maçlarının ardından Süper Lig'e adını yazdıran son ekip belli olacak. Gözler bu müsabakaların oynanacağı tarihlerde. Peki, Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçları ne zaman?

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'de finalistler belli oluyor. Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final rövanş karşılaşmalarının tarihleri, futbolseverler tarafından sorgulanıyor. İşte, konuya ilişkin ayrıntılar...

Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final rövanş karşılaşmaları 26 Mayıs'ta yapılacak.

Hatayspor ile Adana Demirspor'un karşı karşıya geleceği maç, saat 16.00'da Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Osmanlıspor ile Gazişehir Gaziantep arasında Eryaman Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçta ise hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.

Play-off'ta 22 Mayıs Çarşamba günü yapılan ilk maçlarda Adana Demirspor seyircisi önünde Hatayspor ile golsüz berabere kalmış, Gazişehir Gaziantep ise sahasında Osmanlıspor'u 2-0 yenmişti.

Haberin Devamı

Abalı Denizlispor ve Gençlerbirliği'nin ardından Süper Lig'e çıkacak üçüncü ve son takımı belirleyecek play-off finali 30 Mayıs Perşembe günü İstanbul'da oynanacak.

BAKMADAN GEÇME!