Spor Smart nasıl izlenir? Spor Smart canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Spor Smart nasıl izlenir Spor Smart canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2022 15:40

Spor Smart, yayınladığı müsabakalarla dikkat çekiyor. D-Smart platformu bünyesinde yayın hayatına devam eden spor içerikli tematik bir kanal olan Spor Smart, HD görüntü kalitesinde yayın yapıyor. D Smart 77. kanalda yer alan bu kanala, D Smart GO aracılığıyla internet üzerinden de erişim sağlanabiliyor. Peki, Spor Smart canlı yayın nasıl izlenir? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Spor Smart canlı yayını D Smart spor aboneliği bulunan üyeler ve D Smart GO üyeleri tarafından paket kapsamında bulunuluyorsa izlenebilecek. D Smart abonesi olmayanlar ise üyelik işlemini internet üzerinden birkaç adımda tamamlayabilecek.

D-Smart GO kullanabilmeniz için D-Smart TV ya da D-Smart Net üyeliğinizin olması gerekmiyor. D-Smart GO üyeliğinizi hemen oluşturarak 1 ay ücretsiz hediyeniz ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik kredi kartı girme veya taahhüt verme zorunluluğu bulunmamaktadır.

SPOR SMART İZLEMEK İÇİN D SMART GO'YA NASIL ÜYE OLUNUR?

D-Smart GO’ya web sitesinden ve mobil uygulamalardan üye olabilirsiniz.

www.dsmartgo.com.tr ana sayfasında yer alan ‘Üye Ol’ bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

D-Smart GO IOS ve Android uygulamaları ana ekranında yer alan ‘Bana Özel’ ekranında yer alan ‘Üye Ol’ bağlantısına tıklayıp adımları takip ederek D-Smart GO üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

SPOR SMART İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!