Spor Smart nasıl izlenir?

Güncelleme Tarihi:

Spor Smart nasıl izlenir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 11:59

Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği pek çok önemli maçı canlı yayınlayan Spor Smart kanalının nasıl izleneceği merak konusu oldu. Hazırlık maçları ve daha birçok önemli spor müsabakasını canlı olarak izleyicilerine sunan Spor Smart kanalını izlemek için neler yapılması gerektiği sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Spor Smart nasıl izlenir? İşte, merak edilen o sorunun yanıtı...

Haberin Devamı

D-Smart platformu bünyesinde yayın hayatına devam eden spor içerikli tematik bir kanal olan Spor Smart, HD görüntü kalitesinde yayın yapıyor. D Smart 77. kanalda yer alan bu kanalda ekrana gelen yayınları izlemeniz için D Smart ya da D Smart Go abonesi olmanız gerekiyor.

D Smart’ın HD kalitesiyle sunduğu ayda 19 TL’den başlayan zengin içerikli TV paketlerine abone olmak için www.dsmart.com.tr adresini ziyaret edebilir, 0850 266 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilir veya size en yakın D-Smart bayisine uğrayabilirsiniz.

D SMART TV PAKETLERİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

D-Smart GO ile günlük yayın akışına bağlı kalmadan istediğiniz zaman istediğiniz yerde D-Smart paketiniz dahilindeki zengin D-Smart içeriğine televizyonunuzdan, bilgisayarınızdan, tabletinizden veya cep telefonunuzdan erişim sağlayabilirsiniz. D-Smart GO’yu yalnızca D-Smart GO ek paketi sahibi D-Smart aboneleri izleyebilir. D-Smart TV paketiniz kapsamındaki film, dizi, spor, canlı yayın, belgesel, çocuk içeriklerine D-Smart GO ’dan ulaşabilirsiniz. D-Smart GO’ya televizyonunuzdan erişim sağlamak için ethernet kablosunun bir ucunu D-Smart uydu alıcınıza diğer ucunu internet hizmeti alınan modeme bağlayın. D-Smart kumandanızda yer alan GO tuşuna basıp D-Smart GO’ya giriş yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

D-Smart Online İşlemler kaydınız tamamlanmış ve ilgili hesabın eklenmiş olması durumunda D-Smart Online İşlemler kullanıcı adınız ve şifreniz ile www.dsmartgo.com.tr ‘ye "Üye Girişi" ekranından giriş yapabilirsiniz. Online İşlemler kaydı tamamlanmamış ya da hesap ekleme yapılmamış olması durumunda www.dsmartgo.com.tr ‘ye girerek “Kayıt Ol” ekranından bilgi girişinizi yapmanız gerekmektedir.

Kayıt sırasında girmiş olduğunuz TC Kimlik No ve Cep Telefon numaranız D-Smart üyeliğinizde kullanılan bilgilerle aynı olmalıdır. Bilgileriniz aynı değilse 0850 266 0 266 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Kayıt işlemleriniz tamamlandıktan sonra kayıt sırasında kullandığınız e-posta ve şifreniz ile üye girişi yaparak D-Smart GO dünyasına erişebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!