Sparta Prag'ın sağ beki Preciado adeta Galatasaray eşleşmesini beklemiş! Son 4 yıldaki gol sayısını geçti...

Güncelleme Tarihi:

Sparta Pragın sağ beki Preciado adeta Galatasaray eşleşmesini beklemiş Son 4 yıldaki gol sayısını geçti...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2024 11:27

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Çekya ekibi Spart Prag ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar, 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşını 4-1 kaybetti ve toplam skorda 6-4 geriye düşerek Avrupa macerasının sonuna geldi. Ev sahibi ekibin sağ bek oyuncusu Angelo Preciado ise eşleşmeye damgasını vuran isim oldu. Ekvadorlu futbolcu için dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Çekya ekibi Sparta Prag ile temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında kozlarını paylaştı. Sarı - kırmızılılar, İstanbul'da oynanan ilk maçtan 3-2'lik galibiyetle ayrılmış ve önemli bir avantajla rövanşa çıkmıştı.

İlk yarıyı 1-1'lik beraberlikle tamamlayan Galatasaray, 68. dakikada Kaan Ayhan'ın direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesinin ardından kalesinde üst üste goller gördü ve sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrılarak Avrupa sahnesine veda etmişti.

EŞLEŞMEYE DAMGASINI VURDU

Galatasaray'ın Sparta Prag eşleşmesine damga vuran oyuncu ise Çekya temsilcisinin sağ beki Angelo Preciado oldu.

Sarı - kırmızılı takımla eşleşmeden önce son 4 yılda 1 golü bulunan Ekvadorlu futbolcu, play-off turunda dikkat çeken bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

Sparta Pragın sağ beki Preciado adeta Galatasaray eşleşmesini beklemiş Son 4 yıldaki gol sayısını geçti...

İki maçta da Galatasaray filelerini sarsan Preciado, İstanbul'da oynanan müsabakada 1 de asist kaydetti.

26 yaşındaki futbolcunun bu performansı, kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu ve en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Piyasa değeri 3.3 milyon euro olan Preciado, bu sezon 17 resmi maçta 3 gol - 4 asistlik bir performans sergiledi.

"TESADÜF OLMAMALI SANIRIM"

BİR YORUM, UĞUR MELEKE: "Berkan’a karşı oynayan hemen her takımın sağ kanat oyuncusu yıldızlaşıyor: Gaziantepli Sorescu, Samsunlu Zeki Yavru, Sparta Praglı Preciado, Olatunji ve sonradan giren Tuçi... Bu sezon tüm cephelerde toplam 1 golü olan Preciado, Galatasaray’a karşı 180 dakikada 2 gol-1 asistle oynadı. Bu kadarı tesadüf olmamalı sanırım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!