Sparta Prag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Sparta Prag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2019 11:50

Avrupa Ligi'ne 3. eleme turunda, Süper Lig'i geçen sezon 4. sırada tamamlayan Trabzonspor Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleye kısa süre kala, Sparta Prag Trabzonspor maçı saat ve kanal bilgisi maçı takip etmek isteye sporseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Sparta Prag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, maça dair tüm detaylar.

Haberin Devamı

Trabzonspor, bu sezon Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan başlayacak. Bordo-mavili takım, bu turda dahil olduğu organizasyonda eşleştiği Sparta Prag ile ilk maçını deplasmanda yapacak. Bu müsabakaya kısa bir süre kala, maça dair saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. Peki, Sparta Prag Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor'un Çekya temsilcisi Sparta Prag ile yapacağı mücadele, pek çok futbolseverin merak ettiği konu olarak dikkatleri çekiyor. Süper Lig'i geçen sezon 4. sırada bitiren Trabzonspor, maçı kazanarak kendi sahasındaki maç için avantaj elde etmek istiyor. 

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki ilk maçını yarın deplasmanda oynayacak. Başkent Prag'daki Generali Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera Montero yönetecek. Müsabaka, Sparta Prag'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı izlenebilecek.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerin kamp kadrosu şöyle:

"Uğurcan, Erce, Arda, Hosseini, Hüseyin, Campi, İvanildo, Pereira, Kamil Ahmet, Novak, Sosa, A.Parmak, Obi Mikel, Doğan, A.Canbaz, A.Ömür, Nwakaeme, Donis Avdijaj, Ekuban, Sörloth."

BAKMADAN GEÇME!