Son Dakika: Ümraniyespor-Trabzonspor maçında talihsiz sakatlık! Dorukhan Toköz sedyeyle çıktı, açıklama yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Ümraniyespor-Trabzonspor maçında talihsiz sakatlık Dorukhan Toköz sedyeyle çıktı, açıklama yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2022 21:57

Ümraniyespor ile Trabzonspor'un kozlarını paylaştığı Süper Lig'in 5. hafta maçında Dorukhan Toköz sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. 26 yaşındaki oyuncunun sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edildiği açıklandı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Ümraniyespor-Trabzonspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşandı.

Karşılaşmanın 45+3. dakikasında rakibiyle girdiği mücadelede sakatlanan Dorukhan Toköz sedyeyle oyun alanından çıkarıldı.

Milli oyuncunun ambulansla hastaneye götürüldüğü belirtildi. İkinci yarıda Dorukhan'ın yerine oyuna Larsen dahil oldu.

OYUNDAN ÇIKARKEN DESTEK

Tribünde yer alan taraftarlar, 26 yaşındaki oyunu kenara gelirken "Geçmiş olsun Dorukhan" şeklinde destek tezahüratları yaptı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Trabzonspor'un kulüp doktoru Halil Polat, Dorukhan Toköz'ün sağlık durumu hakkında kulübün sitesine açıklamalarda bulundu.

Halil Polat yaptığı açıklamada, “A takımımızın bugün HangiKredi Ümraniyespor ile oynadığı müsabaka esnasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Dorukhan Toköz’ün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili bilgilendirme ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Son Dakika: Ümraniyespor-Trabzonspor maçında talihsiz sakatlık Dorukhan Toköz sedyeyle çıktı, açıklama yapıldı

VISCA DA SAKATLIK YAŞAMIŞTI

Ligin ikinci haftasında oynanan Hatayspor maçında ise Edin Visca kolundan sakatlanmış ve Dorukhan gibi ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Yıldız futbolcu operasyon geçirmiş ve sahalardan 3 ay uzak kalacağı bildirilmişti.

AHMET AĞAOĞLU: ACİL TRANSFER GÜNDEME GELEBİLİR

Maç sonunda Dorukhan'ın sakatlığıyla ilgili açıklama yapan başkan Ahmet Ağaoğlu, "Sakatlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor, en son da Dorukhan eklendi. Maçtan ziyade en büyük sıkıntımız, Dorukhan'ın sakatlığı. O bölgede gerçekten çok sakatlık verdik ve alternatifimiz yok. Bir acil alternatif transfer gündeme gelebilir." dedi.

ABDULLAH AVCI: NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ

Teknik direktör Abdullah Avcı ise "Dorukhan için şimdi hastaneye geçeceğim. Bağla ilgili bir şey olabilir ama ne olduğunu bilmiyoruz, 1 saat içinde net bir bilgi sahibi olabiliriz." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!