Son Dakika: EURO 2020'de İtalya - İngiltere finalinde zaman makinesi gibi fotoğraf! Bukayo Saka dünyaya geldiğinde Giorgio Chiellini...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: EURO 2020de İtalya - İngiltere finalinde zaman makinesi gibi fotoğraf Bukayo Saka dünyaya geldiğinde Giorgio Chiellini...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2021 09:12

EURO 2020'de İtalya'nın İngiltere'yi penaltı atışları neticesinde mağlup ederek 53 yıl sonra zafere ulaştığı geceye Giorgio Chiellini ile Bukayo Saka arasında yaşanan ikili mücadele damga vurdu.

Haberin Devamı

Spor Arena Detay - EURO 2020'de İtalya'nın İngiltere'yi penaltı atışları neticesinde mağlup ederek 53 yıl sonra zafere ulaştığı geceye damga vuran anlardan biri Giorgio Chiellini ile Bukayo Saka arasında yaşandı.

İngiltere forması giyen 19 yaşındaki Bukayo Saka'nın sağ kanatta geliştirdiği pozisyonda 36 yaşındaki İtalyan oyuncu, rakibinin formasına asılarak yere düşürdü. Bu pozisyon sonrasında Chiellini sarı kart gördü.

ARALARINDAKİ YAŞ FARKI DİKKAT ÇEKTİ

Geceye damga vuran pozisyon sonrasında iki oyuncu arasındaki yaş farkı gündeme geldi. 36 yaşındaki Giorgio Chiellini ile 19 yaşındaki Bukayo Saka arasında 17 yaş fark bulunuyor.

Giorgio Chiellini, 2000-2001 sezonunda Livorno'da ilk profesyonel maçına çıkarken, Bukayo Saka ise 2001'in Eylül ayında dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!