Son Dakika | A Milli Takım'da Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı! Orhun Ene dönemi...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | A Milli Takımda Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı Orhun Ene dönemi...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2020 13:06

A Milli Basketbol Takımı'nda Ufuk Sarıca depremi. Türkiye Basketbol Federasyonu, tecrübeli başantrenörün görevine son verildiğini duyurdu. Ufuk Sarıca'nın yerine göreve gelen isim ise TOFAŞ' ile yolları ayrılan Orhun Ene oldu.

Haberin Devamı

A Milli Basketbol Takımı'nda A Milli Takım koçu Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan açıklamada, "A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Sayın Ufuk Sarıca ile birlikteliğimiz sona erdirilmiştir. Ufuk Sarıca ve bu görev süresince her türlü desteği veren Pınar Karşıyaka Spor Kulübü'ne teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

TOFAŞ'tan ayrılan Orhun Ene 12 Dev Adam'ın başında 

Ufuk Sarıca'nın yerine TOFAŞ'tan ayrılan Orhun Ene ile anlaşmaya varıldı. Eleme maçlarında takımın başında olacak isim Orhun Ene...

Yorum: Ünal Özüak - Dereyi geçerken at değiştirilmez!

Hürriyet yazarı Ünal Özüak, Ufuk Sarıca ile yolların ayrılması sonrası bu şok kararı değerlendirdi. Özüak, "Sunun şurasında milli maçlara bir hafta sure kalmışken Ufuk Sarica"'nin yerine kısa bir sure once Tofaş'tan sudan bir bahane ile istifa eden Orhun Ene'nin getirilmesi programsız dost ahbap işi tasarruflar yapıldığı izlemini veriyor. NBA oyuncuları katılımıyla Hırvatistan karşısına çıkacak Milli Takımın için şok bir karar bu.." ifadelerini kullandı.

 

Haberin Devamı

Son Dakika | A Milli Takımda Ufuk Sarıca ile yollar ayrıldı Orhun Ene dönemi...

 

Misli.com'a üye ol, sanal oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli'de, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!