Shane Larkin'den Ergin Ataman sözleri: Ona karşı avantajımız var

Güncelleme Tarihi:

Shane Larkinden Ergin Ataman sözleri: Ona karşı avantajımız var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2023 07:00

THY EuroLeague’de Panathinaikos karşısında 71-68 galip gelerek çift maç haftasına galibiyetle başlayan Anadolu Efes‘te ABD’li oyuncu Shane Larkin eski koçu Ergin Ataman’a galibiyet izni vermedikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Son beş yılda beraber çalıştığı Ergin Ataman’a karşı mücadele etmenin nasıl bir his olduğu hakkında konuşan ABD’li oyuncu “Onun koçu olduğu takıma karşı oynarken tüm setlerini biliyorsunuz, gelecek yerleri biliyorsunuz çünkü çok tanıdık” diye konuştu.

"Burada 5 yılda özel bir şey inşa etti"

Shane Larkin şöyle devam etti: “Karşı tarafta olmak garip bir his ama bir avantaj da sağlıyor çünkü ritmi biliyorsunuz, neyi aradığını, setleri nasıl isteyeceğini biliyorsunuz. Son beş yılda beraber çok güzel anılarımız var. Buraya geldiğinde şampiyonluklar kazandı. Özel bir şey inşa etti. Günün sonunda 5 yıldır beraberdik ve şimdi ona karşı oynamak çok güzel bir andı. Ama daha da güzeli buraya gelip maçı kazanmasına müsaade etmedik. Sağlam kaldık ve Panathinaikos’u yenip onu Atina’daki evine galibiyetsiz bir şekilde gönderdik.”

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!