Shane Larkin: Ergin Ataman'ın ilk sezonunda da kötü başlamıştık

Güncelleme Tarihi:

Shane Larkin: Ergin Atamanın ilk sezonunda da kötü başlamıştık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 21:42

Anadolu Efes’in kaptanı Shane Larkin, umut dolu mesajlar verdi. Shane Larkin, “Olympiakos’a kaybettik diye herkes aşırı tepkiler veriyor. Sahada harika gözüküyor muyuz? Tabi ki hayır ama biraz sabırlı olmaya ihtiyacımız var. Yeni koç, yeni takım, yeni sistem ve sadece birkaç aydır bir aradayız. O yüzden aşırı tepkiler vermek ve her şeyden şikayet etmek bize yardımcı olmayacak.” dedi.

Haberin Devamı

THY Euroleague’de önceki gün Olympiakos’a deplasmanda 18 sayı farkla yenilen Anadolu Efes’in kaptanı Shane Larkin, şu an iyi durumda olmadıklarını kabul ederken, toparlanmak için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Eurohoops’a konuşan ABD’li basketbolcu, 2 kez Euroleague şampiyonluğu kazandıkları Ergin Ataman’la geçirdikleri ilk sezonu hatırlatarak şöyle konuştu: “Olympiakos karşısında özellikle hücumda kötüydük. Çok fazla şut kaçırdık ve top kaybettik. Hücumda istediğimiz ritmi ve kimyayı bir türlü bulamadık.

 

OLYMPİAKOS BU LİGİN EN İYİLERİNDEN

Rakibimiz Olympiakos Euroleague’in en iyi takımlarından birisi, özellikle iç sahada çok güçlüler. Deplasmanda böyle bir takıma kaybetmek ‘berbat bir mağlubiyet’ sayılmaz. Evet, hücumda kötüydük ama mesela kazansaydık herkesi hayrete düşürecektik. Gel gör ki, böyle bir maçı kaybettik diye herkes aşırı tepkiler veriyor. Sahada harika gözüküyor muyuz? Tabi ki hayır ama biraz sabırlı olmaya ihtiyacımız var. Yeni koç, yeni takım, yeni sistem ve sadece birkaç aydır bir aradayız. O yüzden aşırı tepkiler vermek ve her şeyden şikayet etmek bize yardımcı olmayacak.

 

Haberin Devamı

BAŞIMIZI DİK TUTUP GELECEĞE BAKMALIYIZ

Yapmamız gereken, başımızı dik tutup diğer maça odaklanmak ve adım adım ilerlemek. Şubat ayında nasıl göründüğümüz mühim, ekim ayında değil. Takım kimyamızı bulmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Ergin Ataman ile geçirdiğimiz ilk sezona bakarsanız, orada da tıpkı şimdiki gibi bir görüntü çiziyorduk. Anadolu Efes taraftarları iyimser ve sabırlı olsunlar çünkü şu anda takımdaki her şey çok yeni. Birlikte çok fazla maç oynamadık. Zaman içerisinde saha içinde ve saha dışında birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Kesinlikle yetenekli bir takımız ama dediğim gibi zamana ihtiyacımız var.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!