Seyda Keser: Türkiye'de boksun popülerliği gittikçe yükseliyor

Güncelleme Tarihi:

Seyda Keser: Türkiyede boksun popülerliği gittikçe yükseliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2023 19:25

Milli boksör Seyda Keser, 2023 yılının son çeyreğinde oynayacağı dünya sıralaması karşılaşması için hazırlıklarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Kariyerine önemli bir başarı daha eklemek isteyen Seyda Keser, haftanın 6 gününü antrenman yaparak geçirdiğini, fiziksel güç ve teknik becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptığını söyledi.

“Boksa olan ilgi her geçen gün artıyor”

Türkiye’de boksa olan ilginin, son dönemde yakalanan başarıların ardından gittikçe arttığını ifade eden Seyda Keser, “Boks, Türkiye'de genç sporcular tarafından giderek daha çok tercih ediliyor. Boksa olan ilgi her geçen gün artıyor ve bu beni gerçekten mutlu ediyor. Türkiye'de boksun popülerliği gittikçe yükseliyor ve gençler arasında büyük bir heyecan var. Ben de bu heyecanı taşıyarak gençlere ilham olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Boks; sabır, disiplin ve azim gerektiren bir spor”

Özellikle son dönemde boksta elde edilen başarıların genç sporculara umut olduğuna dikkat çeken Keser, genç sporculara pes etmemeleri tavsiyesinde bulundu. Keser, "Boks; sabır, disiplin ve azim gerektiren bir spor. Hiçbir zaman pes etmemek ve hedefleriniz doğrultusunda çalışmaktan vazgeçmemek önemli. Kendinize inanın ve sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. Boks, sadece bir spor değil, aynı zamanda karakterinizi inşa etmenizi sağlayan bir yolculuktur” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!