Sevil Zeynep Becan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sevil Zeynep Becan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 19:31

Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Koç'un listesinde yer alması nedeniyle son günlerde en çok merak edilen isimlerden oldu. Sevil Zeynep Becan'ın yaşını, nereli olduğunu ve kariyerini merak eden  Fenerbahçe taraftarları, Sevil Zeynep Becan hakkında bilgi edinmek için internette araştırma yapıyor. Peki, Sevil Zeynep Becan kimdir?

Haberin Devamı

Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Sevil Zeynep Becan'ın özel yaşamı ve ne iş yaptığı, Fenerbahçe taraftarları tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Sevil Zeynep Becan'ın adını daha önce duymayan taraftarlar, bu isim hakkında bilgi edinmek istiyor. İşte, Sevil Zeynep Becan hakkında merak edilen detaylar...

SEVİL ZEYNEP BECAN KİMDİR?

İleri derecede İngilizce ve Almanca bilen Sevil Zeynep Becan, lise eğitimini Erenköy Kız Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Almanya’daki Karlsruhe Teknik Üniversitesi’nde Makine Yüksek Mühendisi olarak tamamladı.  Üniversite sonrasında ise Almanya’da yöneticilik yaptı.

Koç Holding merkezinde sürdürdüğü görevini müteakiben 1989-1994 yılları arasında sırası ile Pakistan ve Tayvan’da eşinin görevi nedeni ile bulunduğu ülkelerde Koç Grubu şirketlerinin tedarik aktivitelerini yürüttü. Türkiye’ye  döndükten sonra Henkel, Mc Donald’s, Metro Grubu, Tesco gibi büyük şirketlerde yönetici olarak çalıştı.

BAKMADAN GEÇME!