Şenol Güneş'ten 'dikkat edin' uyarısı! 16 gol...

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşten dikkat edin uyarısı 16 gol...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 22:43

BEŞİKTAŞ yarın Bursa deplasmanında oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürürken teknik direktörü Şenol Güneş taktik çalışmada oyuncularına önemli uyarılarda bulundu. Güneş, Spor Toto Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta kalesinde 16 gol görerek düşme potasına yaklaşan yeşil beyazlıların hafife alınmaması gerektiğini belirterek oyuncularını, riskli oynamamaları konusunda uyardı. Bursaspor’nu bu karşılaşmayı ‘sezonun telafisi’ olarak gördüğünü söyleyen tecrübeli teknik adam, “Bursa deyip geçmeyin! Bizi zorlu bir atmosfer bekliyor. Hata lüksümüz yok. Herkes şampiyonluk için elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda” dedi.

Haberin Devamı

‘HATA LÜKSÜMÜZ YOK’
64 yaşındaki teknik adamın oyuncularına “Şampiyonluk yarışında hiç hesapta olmayan üst üste iki kayıp yaşadık. Başakşehir’e 3, Fenerbahçe’ye ise 2 puan kaptırdık. Artık hata yapma lüksümüz yok. Kimse Bursaspor’un ligdeki yerine ve son maçlarda aldığı sonuçlara aldanmasın. Ciddiyetimizi bozmadan sahada 90 dakika boyunca mücadele edip kazanacağız” dediği öğrenildi.

‘BEN DE BEŞİKTAŞ’LA KARŞILAŞMAYI İSTEMEM’
BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi “Geçen sezon statsız şampiyon olduk. Bu sezon da kalan 4 maçımızı da alıp üçüncü yıldızı da takacağız” diyerek takımlrına güvendiğini söyledi. Çebi “Rakipler 10 bine oynarken 30 bin taraftar ortalamasına sahip, sponsorluk gelirleri en üst seviyede olan, Şenol hocamızla, ekibimizle ben de rakip takım olsam karşılaşmak istemem. Geçen seneden farklı olarak herkes çok umutlu. Bu çocuklar her şeye layık. Biz de yönetim olarak destek veriyoruz. Dört maçımızı da kazanacağız ve sezon sonunda o kupayı Vodafone Arena’da kaldıracağız” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Çebi gelecek sezon çok transfer yapmayacaklarını belirterek “Nokta atışı transfer yapacacağız. Bütçemiz dahilinde sezon sonu takımızı 2-3 tık yukarı çıkarma hedefindeyiz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!