Şenol Güneş: 8+3'ü ben getirmedim! Hakem konuşan 10 maç ceza alsın

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş: 8+3ü ben getirmedim Hakem konuşan 10 maç ceza alsın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2023 07:00

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, TFF Genel Kurulu'nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

TFF’nin seçimli genel kurulunda gündeme dair söz alan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, TFF’den hakemler hakkında bir istekte bulunarak, “Sabırlı olacağım. Hakemlerle ilgili kimse konuşmasın! Konuşanın cezası 10 maç olsun” dedi.

Güneş’in konuşma sından öne çıkanlar şöyle:

ALltyapıdan daha fazla oyuncu yetiştirilmeli. Bir yabancı yerli olarak oynayabiliyorsa, ben de bir yerli oyuncuyu yabacı yapabilmeliyim.

"8+3'E KARŞIYIM"

Adana Demirspor maçından sonra konuştum. ‘Hukuk dışı ve mantık dışı’ dedim, ceza kuruluna gittim. Kurallar bilinmeli ve öyle karar alınmalı. Ceza kuruluna gitmişsem ceza almalıyım.

Yabancı futbolcuların Euro, yerli oyuncuların TL üzerinden para alması; takımın dengelerini alt-üst ediyor. Sorumluluk olsun diye antrenör ve oyuncuların vergi lerini kendilerinin vermesi lazım. · 8+3’ü ben getirmedim. Ben de karşıyım ancak o gün karar çıktı. O gün lig planlaması da yanlıştı.

Haberin Devamı

"SÜPER LİG'DE REKABETİ ÖLDÜRDÜK"

Deprem nedeniyle Gazian tep FK ve Hatayspor’un ligden çıkarılmasının dengeleri bozduğunu belirten Güneş şunları söyledi:

Bu çekilen takımlardan transferler yapıldı, biz de aldık. Aşağıdaki takımlara bakın. Rekabeti öldürdük. Suçlama için demiyorum. Olağanüstü durum olduğunda, sizin keyfinize kalamaz. Herkes kuralları bilmeli. Emniyet şeridini ihlal etmeye başlarsanız herkes ihlal etmeye başlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!