Şeker mi Şaka mı? Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Şeker mi Şaka mı Rainbow Six Siege Cadılar Bayramı etkinlikleri devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2020 13:10

Rainbow Six, bu sene de birçok enteresan modla, oyunculara kısa süreli farklı deneyimler yaşattı. Bu senenin Cadılar Bayramı etkinliğinde de gelenek bozulmayacak gibi görünüyor. 2019’da yapılan ve ağır korku temasına sahip Doktor’s Curse etkinliğinden farklı olarak bu seneki etkinlikte Cadılar Bayramının daha tatlı kısmına odaklandı. Bu son iki seneki etkinliklerle Rainbow Six’in trick or treat geleneğini de korumuş olduğun söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Bu sene Cadılar Bayramına özel gelecek modun adı Sugar Fright (Şeker Korkusu) olarak açıklandı. Bu moda şakacı (tricksters) ve şekerci (treaters) olarak gruplara ayrılan oyuncuların görevi, takımları için şeker toplamak. Oyuncular, oyundaki operator kahramanların birer kukla versiyonuyla oynayacak. Yayınlanan fragmanın hikâyesine göre karakterlerimiz gece yatmadan önce topladığı tüm şekerleri yediği için kötü bir rüyanın içinde savaşıyor.

Kuklaları öldürüldüğü zaman arkasında şeker bırakıyor. Oyuncuların amacı ise olabildiğince çok şeker toplamak.

Oyulmuş balkabakları, canlı renkler ve ölü bakışlara sahip ürperti veren kuklaların oluşturduğu tezat ile birlikte Rainbow Six, Sugar Fright ile bu sene de Cadılar Bayramı ruhunu iyi bir şekilde yansıtmada başarılı oldu gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Bu mod, Rainbow Six’de oyuncuların çok alışık olmadığı bazı özellikleri de barındırıyor. Oyuncular, öldürüldükten sonra aynı tur içinde de yeniden canlanarak savaşmaya devam edebilecek. Ubisoft, bu özellikle birlikte dereceli ve derecesiz maçları terk edenlerin 30 dakikalık ceza alacağını da duyurdu. Maçı oyunun özet ekranında bile terk ederseniz ceza alıyorsunuz, o yüzden oyuncuların dikkatli davranmasında fayda var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!