Sarıyerspor’la yatıp Sarıyerspor’la kalkıyor

Güncelleme Tarihi:

Sarıyerspor’la yatıp Sarıyerspor’la kalkıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 15:08

Down sendromlu 26 yaşındaki Atalay Atlam, 15 günde bir ailesinden birini yanına alarak âşığı olduğu Sarıyerspor’un maçlarını izlemek için Türkiye’ye gidiyor.

Haberin Devamı

İKİNCİ Lig takımlarından Sarıyerspor nereye maça giderse, Atalay da Hollanda’dan uçağa atlayıp soluğu orada alıyor. Ailesi 18 yıl önce İstanbul’dan Hollanda’nın Helmond şehrine taşınan 26 yaşındaki Atalay Atlam’ın tüm yol masraflarını da İstanbul’daki akrabası karışlıyor. Babası özel bir firmada uluslararası tır şoförlüğü yapan Atalay Atlam, hazırladığı taktiği maç öncesinde sahaya girerek futbolcular maç öncesi ısınırken kaleme aldığı notlarını onlara aktarıyor. Futbolcular da onun verdiği taktikleri yanına gelerek dikkatlice dinliyor.
Daha sonra maçı izlemek için tribüne geçen Sarıyerspor âşığı genç, takım maçı kazanırsa sevinçten havalara uçuyor. Takımın maçı kaybettiği haftalarda ise üzüntüden gözüne uyku girmeyen genç, Sarıyerspor’la yatıp Sarıyerspor’la kalkıyor.

Haberin Devamı

Sarıyerspor’la yatıp Sarıyerspor’la kalkıyor

KULÜP OLARAK ÇOK SEVİYORUZ

En son İnegölspor oynanan karşılaşmayı izlemek için Bursa’ya giden Atalay, maç öncesi sahaya inerek futbolculara hazırladığı taktikleri verdi. Daha sonra maçı izlemek için tribüne çıktı. Sarıyerspor’un son dakikada yediği golle İnegölspor’a yenilmesi üzerine kahrolan Atalay, Hollanda’ya geri döndü.
Sarıyerspor Genel Müdürü Şeref Ayer, “Atalay, 15 günde bir mutlaka Sarıyerspor’un maçlarını izlemek için Hollanda’dan Türkiye’ye geliyor. İç saha ve deplasman fark etmiyor. Tüm illere gelerek Sarıyerspor’un maçlarının izliyor. Sarıyerspor hastası ve biz onu kulüp olarak çok seviyoruz. Ona forma hediye ettik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!