Bu hafta Şampiyonlar Ligi maçı var mı? Şampiyonlar Ligi yarı final maçları 2023 ne zaman oynanacak?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta Şampiyonlar Ligi maçı var mı Şampiyonlar Ligi yarı final maçları 2023 ne zaman oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2023 17:48

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Finali İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmaları mayıs ayı içerisinde tamamlanacak. Bu yıl yarı finalde Real Madrid ile Manchester City, Milan ile de Inter karşı karşıya geliyor. İki eşleşmeden galip ayrılan takımlar ise İstanbul’da oynanacak final mücadelesinde kupanın sahibi olabilmek için ter dökecek. Peki, Şampiyonlar Ligi yarı final maçları 2023 ne zaman oynanacak?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmaları tüm dünyada milyonlarca futbolsever tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Çeyrek finalde rakiplerinden daha iyi futbol sergileyerek bir üst tura kalmayı başaran Real Madrid, Manchester City, Milan ve Inter takımları yarı finalde ter dökecek. Bu hafta Şampiyonlar Ligi maçı var mı? sorusu da bu sebeple merak edilip araştırılıyor. İşte Şampiyonlar Ligi yarı final maç takvimi 2023!

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI İSTANBUL'DA

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Bu müsabaka öncesinde şampiyonluk kupası, İstanbul'a geldi ve Levent'te bulunan bir alışveriş merkezinde düzenlenen toplantı ile basınla buluştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL MAÇLARI 2023 NE ZAMAN OYNANACAK?

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final karşılaşmaları için geri sayım başladı. Önümüzdeki hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final maçları 9 Mayıs'ta başlayacak. 9 Mayıs'ta Real Madrid, Manchester City'yi konuk edecek. 10 Mayıs'ta ise yarı finalin diğer karşılaşmasında AC Milan, Inter'i konuk edecek. Saat 22.00'de başlayacak olan yarı final maçları, EXXEN'den ekranlara gelecek.

Yarı finalde rövanş maçları ise 16 ve 17 Mayıs'ta oynanacak. Inter - AC Milan maçının rövanşı 16 Mayıs'ta, Real Madrid - Manchester City maçının rövanşı ise 17 Mayıs'ta oynanacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!