Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Kura çekimi bugün saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın Şampiyonlar Ligi Kura çekimi bugün saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 16:48

Spor severler nefeslerini tuttu Beşiktaş'ın rakibini bekliyor. Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Beşiktaş'ın bugün kura çekimi gerçekleşecek. Grubundan lider olarak çıkan siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkarak son 16 takım arasına girdi. Şimdi gözler bugün gerçekleşecek olan kura çekiminde. Peki Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Kura çekimi bugün saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Kura çekimi bugün gerçekleşecek. Spor severler nefeslerini tuttu ve artık kura çekimi bekleniyor. Ülkemizin Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi Beşiktaş'ın bugün son 16 turundaki rakibi belli olacak. Peki Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş'ın mücadele ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16, UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 32 turu kura çekimi bu akşam yapılacak.  İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan Beşiktaş, son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katılacak.
Siyah-beyazlılar gibi gruplarını ilk sırada bitiren Barcelona (İspanya), Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham (İngiltere), Paris Saint-Germain (Fransa) ve Roma (İtalya) da seribaşı kulüpler arasında yer alacak.
Basel (İsviçre), Bayern Münih (Almanya), Chelsea (İngiltere), Juventus (İtalya), Porto (Portekiz), Real Madrid, Sevilla (İspanya) ve Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Porto beraberliğiyle Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitirmeyi garantiledi. Bunu başaran ilk Türk takımı olan siyah-beyazlıların rakibi 11 Aralık'taki kura çekiminde belli olacak. Beşiktaş, kendi grubu dışındaki 7 ikinciden biriyle eşleşecek. ve ilk maçı deplasmanda oynayacak. 

Kura çekimi ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü TSİ 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Kura çekilişi TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndan lider olarak çıkan temsilcimiz Beşiktaş'ın, son 16 turundaki muhtemel 7 rakibi de belli oldu. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlar Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri oldu. Son 16 tur maçları 13-14 Şubat - 20-21 şubat ve 6-7 Mart - 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

A Grubu: Basel (İsviçre)
B Grubu: Bayern Münih (Almanya)
C Grubu: Chelsea (İngiltere)
D Grubu: Juventus (İtalya)
E Grubu: Sevilla (İspanya)
F Grubu: Shakhtar Donetsk (Ukrayna)
H Grubu: Real Madrid (İspanya)

Haberin Devamı

Porto rakip olamayacak

G Grubu'nun lideri Beşiktaş'ın, kendi grubunun ikincisi olan Portekiz ekibi Porto ile eşleşme ihtimali bulunmuyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!