Sampdoria Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Sampdoria Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2020 14:14

Sampdoria Milan maçı için geri sayım başladı. İtalya Ligi'nde liderlik koltuğunun sahibi olan Milan, Sampdoria karşısında galibiyet elde etmesi halinde yerini sağlamlaştıracak. Rakibi karşısında son 10 maçta 6 galibiyet elde eden Milan, 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Peki, Sampdoria Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sampdoria Milan maçı ile İtalya Ligi'nde heyecan dolu mücadele devam ediyor. 9 maçta 23 puan toplayan Milan, Sampdoria karşısında 3 puan alması halinde yerini sağlamlaştıracak. Peki, Sampdoria Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında detaylı bilgiler

SAMPDORİA MİLAN MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İtalya Seri A'nın 10. Hafta mücadelesinde Sampdoria, Milan'ı konuk edecek. 6 Aralık Pazar günü saat 22.45'te oynanacak mücadele Bein Sports HD 3 kanalından canlı izlenebilecek.

İtalya'nın Napoli Belediyesi, Napoli takımının stadı San Paolo'nun ismini, kısa süre önce hayatını kaybeden Arjantinli futbol efsanesi Diego Armando Maradona’nın adıyla değiştirdi.

Napoli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Napoli Belediye Başkanı Luigi De Magistris'in önerisiyle belediye yönetimi San Paolo Stadı'nın adını Diego Armando Maradona olarak değiştirilmesini onayladı.

Açıklamada, "Napoli, Maradona'yı muazzam yeteneği ve ruhuyla 7 yıl boyunca Napoli’ye 2 lig şampiyonluğu ve diğer prestijli kupaları kazandıran tüm zamanların en büyük futbolcu olarak hatırlıyor." ifadesi kullanıldı.

Napoli Belediyesi, 2017 yılında Maradona'ya fahri vatandaşlık da vermişti.

Kalp krizi sebebiyle 26 Kasım'da ülkesi Arjantin'de vefat eden Maradona'nın ardından çok sevildiği Napoli kentinde binlerce taraftar, kendisini anmak üzere San Paolo Stadı önünde toplanmıştı. Napoliler, stada da Maradona isminin verilmesini talep etmiş bazı taraftarlar da stadın korkuluklarına "Diego Armando Maradona Stadı'dır" levhası asmıştı.

Maradona, 1984-1991 sezonları arasında formasını giydiği Napoli'nin 2 Serie A şampiyonluğu, 1 İtalya Kupası, 1 İtalya Süper Kupası ve 1 UEFA Kupası zaferi yaşamasında büyük rol oynamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!