Rüştü Reçber'den itiraf: "Frank Rijkaard beni istemedi"

Güncelleme Tarihi:

Rüştü Reçberden itiraf: Frank Rijkaard beni istemedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2020 08:55

Koronavirüsü yenen Rüştü Reçber, İspanyol basınına yeni açıklamalar yaptı. Türk futbolunun efsane kalecisi, kulüpte kendisini istemeyen ismi de deşifre etti.

Haberin Devamı

Rüştü Reçber, Barcelona'da forma giydiği dönem, teknik direktör Frank Rijkaard ve koronavirüs salgını ile ilgili İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.

Birçok insanın desteğini aldım

"Koronavirüs süreci boyunca birçok insanın desteğini aldım. Barcelona kulübü de beni unutmadığını gösterdi ve destek verdi. Eski başkan Sandro Rosell de beni aradı. Onun haricinde de birçok kişi aradı"

Barcelona'da forma giydiği dönem hakkında da sözlerine devam eden Reçber, "Barcelona'yı hayalimi gerçekleştirdiğim bir aşama olarak görüyorum, çok mutlu olmuştum. Açıkçası orada fazla kalamadım. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın tutumunu beğenmedim. Çünkü ilk günden beri beni istemedi ve bana güvenmedi" şeklinde konuştu.

Yavaş yavaş kendime geliyorum

Son olarak sağlığı hakkında konuşan Reçber, "Yavaş yavaş kendime geliyorum. Sağlığım her geçen gün daha iyiye gidiyor. Vücudum biraz zayıf düştü, çok yoğun bir tedaviyle yüzleşmek zorunda kaldım" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)


Haberin Devamı

Belarus Ligi’ne Özel Canlı İddaa kaybına %10’a varan iade Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!