RunDatça sona erdi!

Güncelleme Tarihi:

RunDatça sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 16:43

Datça Yarımadası’nda Türkiye çapında düzenlenen ilk koşu etkinliği RunDatça, 28 Mayıs 2017 Pazar günü Vestel ana sponsorluğunda gerçekleşti.

Haberin Devamı

21K Yarı Maraton, 10K ve 5K olmak üzere 3 farklı mesafede koşulan RunDatça koşuculara Datça doğası ile bütünleşen muhteşem bir parkurda koşu deneyimi sundu.

Datça ilçesinde gerçekleşen ilk koşu yarışı RunDatça, Türkiye’nin dört bir yanından 400’e yakın sporcu ve basının katılımı ile gerçekleşti.

Vestel ana sponsorluğunda gerçekleşen organizasyon gerek parkuru, gerek etkinlik alanı aktiviteleri ile katılımcılara keyifli bir hafta sonu yaşattı. Etkinlik alanında yer alan Vestel standında tanıtımı yapılan Mix&Go Blender sporcuların ilgi odağı oldu.

RunDatça sona erdi

Ünlü oyuncu Janset, yarışın ve sonrasında yapılan ödül töreninin moderatörlüğünü üstlendi. Yarış boyunca, etkinliğin sosyal medya hesaplarından canlı yayın gerçekleştirildi. 5K,10K, 21K genel klasman ve 21K yaş kategorilerinde dereceye giren sporculara konaklama ödülleri takdim edildi.

Haberin Devamı

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ödül töreninde söz alarak sporculara katılımlarından dolayı teşekkür etti ve seneye katılımın artarak devam etmesi temennilerini iletti.

RunDatça sona erdi



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!