Rotterdam yeni baÅŸkonsolosu Aytaç Yılmaz'a anlamlı ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Rotterdam yeni başkonsolosu Aytaç Yılmaza anlamlı ziyaret
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 12, 2018 16:43

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği görevine yakın bir zamanda  başlayan Rotterdam Başkonsolosu Aytaç Yılmaz'a tanışma ve hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Haberin Devamı

Dernek başkanı Aykut Torunoğulları ,As başkan ve  Hukuk danışmanı Gökhan Sarıer ,Denetleme ve Disiplin kurulu başkanı İbrahim Atilla,

Yönetim kurulu üyeleri Vahiddin Acıöz ve Cemalletin İçin ile bareber gerçekleştirilen ziyarette  Başkan Aykut Torunoğulları Başkonsolos Aytaç Yılmaz'a

Derneğin sosyal çalışmaları,faaliyetleri ve aktiviteleri ile ilgili bilgi verdi. ve çalışmaların belirtildiği dernek dergisini sundular.

Amaçlarının Hollanda'da yaşayan vatandaşlarımızı din,dil,ırk ayrımı olmadan Beşiktaş bayrağı altında bir araya getirmek ve birlik ve beraberliği güçlü bir şekilde sağlamak olduğunu söyleyen Torunoğulları vatandaşlarımızın bu ülkeye entegre olmasında ve iki ülke insanları arasında en sağlıklı uyum içinde ellerinden geleni yaptıklarını ve her zaman ülkemizin ve ülkemizi temsil eden makamların emrinde olduklarını belirttiler.

Haberin Devamı

Rotterdam yeni başkonsolosu Aytaç Yılmaza anlamlı ziyaret

Başkonsolos Aytaç Yılmaz'da kendisinin koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ve ziyareti daha bir anlamlı bulduğunu geçmişte profesyonel basketbol oynadığını spora ve sporcuya çok önem verdiğini belirterek bu ziyaretlerinden dolayı Beşiktaşlılar derneğine çok Teşekkür ettiğini belirttiler.

Daha sonra Dernek baÅŸkanı Aykut TorunoÄŸulları ve yönetim kuruluÂRotterdam BaÅŸkonsolusu Aytaç Yılmaz'a isminin yazılı olduÄŸu BeÅŸiktaÅŸ forması,rozeti ve çeÅŸitli hediyeler verdiler. Dernek baÅŸkanı Aykut TorunoÄŸulları ayrıca kendisinin kaleme almış olduÄŸu Karmakarışık ve Bakış Arası kitaplarını BaÅŸkonsolosa imzalı olarak hediye ettiler.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!