RONALDO İÇİN ÇILGIN TEKLİF

Güncelleme Tarihi:

RONALDO İÇİN ÇILGIN TEKLİF
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 09:44

Real Madrid'den ayrılmak istediği belirtilen Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a transfer olmayı düşündüğü haberleri Avrupa basınında manşetleri süslerken İngiliz basını, 'Kırmızı Şeytanlar'ın Portekizli yıldız için yapacağı teklifi açıkladı.

Haberin Devamı

Vergi kaçırdığı iddialarının ardından İspanya'dan ayrılmak istediği belirtilen Cristiano Ronaldo'nun eski takımı Manchester United'a geri dönmek istediği konuşuluyor.

Konuyla ilgili olarak İngiliz basınından Daily Mirror, iddiaları bir adım daha ileriye taşıdı ve Manchester United'ın Portekizli yıldız için yapacağı teklifi açıkladı.

Habere göre; İngiliz ekibi Cristiano Ronaldo'yu geri alabilmek için 175 milyon Sterlin ödeyecek ve Real Madrid'in yıllardır peşinde olduğu İspanyol kaleci De Gea'yı takasta kullanacak.

Hatırlanacağı üzere Cristiano Ronaldo, hakkındaki iddiaların ardından ayrılma isteğini Real Madrid Başkanı Perez'e bildirmişti. Kulübün ikna sözlerine henüz olumlu yanıt vermeyen Portekizli futbolcunun transferinin Konfederasyonlar Kupası'ndan sonra netleşeceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Manchester United formasıyla sansasyonel bir performans sergilemiş ve 'Kırmızı Şeytanlar'ın efsane 7 numaralarından biri olmuştu.

BAKMADAN GEÇME!