Rıza Kayaalp final maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda final heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Rıza Kayaalp final maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda final heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2022 10:35

Rıza Kayaalp final maçı için heyecan giderek artıyor. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirilen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda milli güreşçi Rıza Kayaalp, adını finale yazdırmayı başardı. Peki, Rıza Kayaalp final maçı ne zaman, saat kaçta?

Haberin Devamı

Rıza Kayaalp final maçının ne zaman oynanacağı merak ediliyor. Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda final heyecanı yaşanıyor. Rıza Kayaalp, yarı finalde ise Özbek Muminjon Abdullaev’i 5-3 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.

RIZA KAYAALP FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Rıza Kayaalp, bugün finalde İranlı Amin Mirzazadeh ile karşı karşıya gelecek. Başarılı sporcu şampiyonluğu kazanması halinde 5'inci kez şampiyonluk yaşayan ilk Türk güreşçi olarak tarihe adını yazdıracak. Dünya Güreş Şampiyonası TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı izlenebiliyor. TRT Spor Yıldız yayın akışında saat 17:30'da Rıza Kayaap özel röportajı, saat 17:40 ve 18:55'de Dünya Güreş Şampiyonası canlı yayını bulunuyor.

DAHA ÖNCEKİ KARŞILAŞMALARIN DETAYLARI

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirilen şampiyonanın üçüncü gününde grekoromen stil 60 ve 130; kadınlar 55 ve 62 kilo elemeleri gerçekleştirildi. Grekoromen stil 130 kiloda Ukraynalı Oleksandr Chernetsky'yi 5-1 mağlup eden Rıza Kayaalp, çeyrek finalde de Alin Alexuc’u da 8-0 yendi. Kayaalp, yarı finalde ise Özbek Muminjon Abdullaev’i 5-3 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.

BAKMADAN GEÇME!