Real Madrid Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2023 17:25

Real Madrid Union Berlin maçı ile iki ekip karşı karşıya geliyor. Union Berlin, Real Madrid'in Avrupa kupalarında karşılaştığı 150'inci takım olacak. Union Berlin, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Real Madrid ile karşılaşan beşinci takım olacak. Peki Real Madrid Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Turnuvadaki ilk mücadelesinde Real Madrid ile karşılaşan daha önceki dört ekip de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla maça çıkan, galibiyet alan, gol atan ve en yüksek galibiyet oranı yakalayan takım Real Madrid.

Şampiyonlar Ligi gruplarında boy gösterdiği daha önceki 27 sezonda da eleme turlarına kalan Real Madrid, üst üste 27'nci sezonda turnuvanın grup aşamasında yer alacak. Almanya, Union Berlin'in katılımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi gruplarında 15 farklı temsilcisi boy gösteren ilk ülke olacak. Daha önce turnuvada mücadele eden 14 Alman temsilcisinden sadece üçü ilk maçını kazanabildi.

Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk maçına evinde çıktığı 13 sezonun 12'sine galibiyetle başlayan Real Madrid, tek mağlubiyetini son karşılaşmada Shakhtar Donetsk'ten aldı.

Haberin Devamı

Evinde çıktığı son 68 Şampiyonlar Ligi maçının sadece birinde gol atamayan Real Madrid, ağları havalandıramadığı tek karşılaşmayı Aralık 2018'de CSKA Moskova ile oynadı. Avrupa kupalarındaki son sekiz maçının sadece birini kaybeden Union Berlin, tek mağlubiyetini son karşılaşmada UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise'den aldı .

2019/20'den bu yana Şampiyonlar Ligi'nde en sık gol katkısında bulunan Real Madrid oyuncusu (en az 500 dakika) Rodrygo. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla hat kıran pas atan oyuncu olan Real Madrid orta sahası Toni Kroos, turnuvada 500+ dakika süre alan orta sahalar arasında en yüksek pas isabet oranına sahip olan isimdi.

Real Madrid Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Real Madrid Union Berlin maçı bu akşam saat 19:45'te başlayacak. Mücadele EXXEN dijitalden canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!