Real Madrid Mallorca maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Arda Güler'in bugün kadroda olması bekleniyor..

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Mallorca maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Arda Gülerin bugün kadroda olması bekleniyor..
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2024 07:44

Real Madrid Mallorca maçı, liderlik koltuğunda oturan Madrid ekibi için sakat oyuncularının da geri dönmesi dolayısıyla ayrı bir önem arz edecek. En yakın rakibi Girona ile aynı puana sahip olan Real Madrid, bu karşılaşmadan 3 puan elde ederek yerini sağlamlaştırmanın yollarını arayacak. Sakat oyuncularının iyileşmesiyle birlikte gücünü arttıran Real Madrid'de gözler, Arda Güler'in üstünde olacak. Peki, Real Madrid Mallorca maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Arda Güler'in forma giymesinin beklendiği Real Madrid Mallorca maçı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Real Madrid Mallorca maçı, ev sahibi ekibin 2024'teki ilk maçı olacak. 45 puanla liderlik koltuğunda oturan ev sahibi ekip, lig sonunu beklemeden şampiyonluğunu ilan edebilmek için şampiyonluk serisine odaklanacak. Milli Futbolcumuz Arda Güler'in da forma giymesinin beklendiği karşılaşma, ekran başından canlı olarak izlenebilecek. Peki, Real Madrid Mallorca maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o detaylar

REAL MADRİD MALLORCA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Real Madrid Mallorca maçı, 3 Ocak Çarşamba günü saat 21.15'te oynanacak. Karşılaşma, S Sport ekranlarından canlı izlenebilecek.

ARDA GÜLER 3 OCAK'TA SAHADA

Marca'nın haberine göre genç yıldız, bir aksilik yaşamaması halinde 3 Ocak 2024'te oynanacak olan Mallorca maçında Ancelotti'nin görev vermesi halinde forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Haberin devamında İtalyan teknik direktörün Arda'yı şimdilik ilk 11'de değil, oyunun son bölümünde kullanmayı planladığı kaydedildi.

Ancelotti'nin Mallorca ile Santiago Bernabeu'da oynanacak olan maçtaki iç saha avantajının Arda Güler'e öz güven kazandıracağını ve beklenenden daha iyi dönmesini sağlayacağını düşündüğü belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!