Rangers Ajax Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Rangers Ajax maçı canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Rangers Ajax Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda İşte Rangers Ajax maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2022 22:58

Rangers Ajax maçı için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Rangers Ajax karşılaşması ile iki takım karşı karşıya gelecek. Rangers'ın Avrupa kupaları tarihinde en fazla mağlup olduğu rakibi Ajax. Bu yenilgilerin ikisini evinde alan İskoç ekibi, bu turnuvalarda hiçbir rakibine iç sahada 3+ kez kaybetmedi. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Rangers Ajax Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Rangers Ajax Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın bilgileri.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son dört maçı kaybeden Ajax, daha uzun bir seriyi en son Eylül 2004'te Ronald Koeman yönetiminde yaşadı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı beş maçı da kaybeden Rangers, Kupa 1 tarihinde bir sezonda altı mağlubiyet alan ilk İskoç takımı olma tehlikesiyle karşı karşıya. Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan süreçte en fazla kafa golü yiyen takım Ajax, ortayla en fazla gole izin veren ekip ise Rangers.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kendi kalesinden itibaren ilk 40 metre içinde kaybdettiği toplar sonucunda hiçbir takım Rangers'tan daha fazla gol yemedi. Geçen sezondan bu yana Ajax formasıyla en fazla Şampiyonlar Ligi golünde pay sahibi olan isim Steven Berghuis.

Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan süreçte 14 Rangers oyuncusu en az bir şut çekti ancak bu isimler arasında sadece Scott Arfield gol sevinci yaşayabildi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en az 10 çalım girişiminde bulunan oyuncular arasında başarı yüzdesi en yüksek isim Ajax orta sahası Mohammed Kudus.

Haberin Devamı

Rangers Ajax Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Rangers Ajax Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Mücadele EXXEN dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!