Rainbow Six Extraction, Ubisoft Connect öncesinde duyuruldu

Güncelleme Tarihi:

Rainbow Six Extraction, Ubisoft Connect öncesinde duyuruldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 10:02

Rainbow Six Siege operatör ve silahları ile Co-op Left 4 Dead tarzı bir oyuna hazır mısınız?

Haberin Devamı

Eski adıyla Rainbow Six Quarantine, geçtiğimiz günlerde adında değişikliğe gidilerek Rainbow Six Extraction olduğunu duyurdu. Kısa bir tanıtım videosu ve geliştiricilerin oyun hakkında verdiği bilgiler içeren bir videoyu YouTube sayfalarına ekledi. Bu video oyun içinden bir görüntü içermiyor olsa da oyunun konsepti Rainbow Six Siege’e gelen Outbreak etkinliği ile benzerliğini koruyor gibi gözüküyor. Ubisoft doğal olarak oyunla ilgili daha fazla bilgi vermeden, oyunla ilgili merak sahibi olan topluluğu 12 Haziran’da gerçekleşecek olan Ubisoft Connect etkinliğine davet ediyor.

İçinde bulunduğumuz dönem dolayısıyla isim değişikliğine gitmesi anlaşılabilir. Fakat oyunun ana hedefi görünüşe göre değişmiş değil. Yayınlanan video oyun içi bir görüntü paylaşmasa bile gördüğümüz küf benzeri uzaylı parazitler, oyunun ilk kez tanıtıldığı Rainbow Six Siege, Outbreak etkinliğini işaret ediyor. Bu da oyunun ana hedefinin ve konseptinin aynı kaldığını doğrular nitelikte.

Haberin Devamı

Parazitin boş bir laboratuvar içine yayıldığını ve dokunduğu her şeye bulaştığını görüyoruz. Çalışanların bu durumdan kurtulabildiğini görmüyoruz, uzaylı istilası tarafından ele geçirilmiş olabilirler.

Baş Yapımcı Antoine Vimal du Monteil tarafından paylaşılan başka bir videoda oyun hakkındaki gösterilen son gelişmeler dışında inanılmaz bir yol kat ettiklerini ve operatörlerin virüs hakkında bilgi sahibi olarak sonunda onları yenebilecekleri seviyeye gelmelerine odaklandıklarını açıkladı. Buna göre belli bir hikayesi olacak gibi gözüken oyun hakkındaki daha fazla bilgiyi 12 Haziran’da öğreneceğiz.

Gidilen isim değişikliği ile beraber biraz da, “Ne zaman ilerleyip ne zaman çıkacağınız” size kalmış gibi duruyor. The Division’ın Dark Zone segmentine görünüşte benzer olan bu mantık için ilham alınmış olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!