Rade Krunic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Rade Krunic Fenerbahçe transfer haberleriyle gündemde!

Güncelleme Tarihi:

Rade Krunic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor Rade Krunic Fenerbahçe transfer haberleriyle gündemde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2023 17:15

Rade Krunic Fenerbahçe transfer haberleriyle gündemde yer alıyor. Fenerbahçe, listesindeki Rade Krunic ile anlaşma sağladı ancak Milan'a yaptığı teklifi yükseltti. Yıldız isim için kulübüyle görüşmeler sürerken Sarı-Lacivertliler dışında birçok kulüp ve yıldız ismin de bu transferin gerçekleşme durumuna göre hareket etmeyi planladıkları belirtiliyor. Peki, Rade Krunic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? işte merak edilenler...

Haberin Devamı

Teknik direktör Stefano Pioli, her ne kadar Krunic ile kontrat uzatmak istese de oyuncu buna pek sıcak bakmıyor. Sarı-Lacivertliler’in, tecrübeli oyuncunun transferi konusunda geri adım atmayacağı konuşuluyor. Alınan bilgiye göre Fener’in, bu hafta boyunca Milan’la sıkı pazarlıklara devam edeceği öğrenildi. Peki, Rade Krunic kimdir, kaç yaşında, nereli?

RADE KRUNİC KİMDİR?

Rade Krunic, 7 Ekim 1993 tarihinde doğmuştur. Bosnalı başarılı futbolcu Serie A kulübü Milan ve Bosna-Hersek milli takımında orta saha oyuncusu olarak oynuyor.

Krunić, profesyonel kariyerine 2013 yılında Donji Srem'e katılmadan önce Sutjeska Foča'da başladı. 2014'te Hellas Verona'ya taşındı ve o yıl onu tekrar Donji Srem'e ödünç verdi. 2015'te Borac Čačak'a geçti. Aynı yılın ilerleyen saatlerinde Krunić, Empoli ile sözleşme imzaladı. 2019 yılında Milan'a transfer oldu.

Haberin Devamı

Bosna-Hersek için eski bir uluslararası genç olan Krunić, üst düzey uluslararası çıkışını 2016'da yaptı ve o zamandan beri 20'den fazla forma giydi.

BAKMADAN GEÇME!