Quaresma: Ayıptır! Dirseği ben yedim

Güncelleme Tarihi:

Quaresma: Ayıptır Dirseği ben yedim
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 11:25

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Quaresma, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısında farklı galip gelecekken maçı berabere bitirdiklerine üzüldüklerini söyledi. Maçın 52. dakikasında rakip takım oyuncusuna dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı karttan oyun dışı kalan Portekizli, dirseği kendisinin yediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Portekizli yıldız oyuncu kırmızı kart olayı ile ilgili olarak teknik ekibe verdiği raporda, “Teknik Direktörüm Şenol Güneş beni oyuna alırken rakibin sinirli olduğunu söyledi. Top ayağıma değdiğinden itibaren sert tekmeler İle karşılaştım ve Souza sol elinin dirseği İle suratıma sert darbe vurdu. Ardından bazı laflar etti ve beni adeta tahrik etti. Burnuma gelen sert darbeye tepki gösterdim ve kırmızı kart görerek oyun dışı kaldım. Sadece Souza değil 3-4 oyuncu da üstüme yürüdü ve beni tahrik etti bunu hem yan hemde orta hakem gördü.”dedi.

Maça girmeden önce ısınma hareketleri sırasında da yedek kulübesinde kendisine bazı sözler söylendiğini vurgulayan Quaresma, sarı lacivertli tüm oyuncuların üstüne oynadığını söyledi.

Quaresma: Ayıptır Dirseği ben yedim

Haberin Devamı
 

Karlı derbide puanlar paylaşıldı! (ÖZET)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!