Pire'de son bilet değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi:

Pirede son bilet değerlendirmesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 20:11

Hürriyet Spor Basketbol yorumcusu Ünal Özüak, Olimpiakos - Anadolu Efes maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

İşte Özüak'ın maç öncesi değerlendirmeleri:

Aşırı güvenle erken horozlandım ama neden olmasın?

Son maçta Anadolu Efes’e  güvenerek gelin güvey oldum. Olimpiakos'a sende Pana gibi otobüsle ancak gidersin dedim. Ama Perasovic benim gibi maçı kenardan seyredince biz kös kös geldik Olimpiakos'un mekanına. Tamam mı devam mı maçını son şampiyonun evinde oynarsan %80 kaybettin demektir.

THY Euroleague’de iki takım arasında oynanan 33 karşılaşmada takımımız 16 galibiyet ve 17 mağlubiyet elde etti. Kümülatifte bilek güreşi ortada gözüküyor. Play off’un ilk maçında iki ekip arasında Atina’da oynanan karşılaşmayı 87-72 kaybeden Anadolu Efes, ikinci maçta yine Atina’da 73-71 galip gelirken, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan üçüncü maçı 64-60 kazanmış, dördüncü maçı ise 74-62 kaybetmiş ve seride durum 2-2’ye geldi.  

Haberin Devamı

OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOK 

Anlayacağınız  Barış ve Dostluk Salonunda da yendik gerçi ama bu sefer ev sahibi motivasyonu farklı. Bizim kazanmamız için ünlü Rudyard Kippling şiirindeki “eğer” lerin parke benzerlerini sayalım.

Eğer; Sponuolis gerçeğini olduğu gibi kabul eder, Doğuş’la özel savunma yapmak yerine top elinden çıktıktan sonra bir daha almasın savunması yaparsak. Eğer; Printhezis post up’larına tedbir olarak, BRYANT DUNSTON ve/veya ALEX KIRK’lü, çift uzunlu beşle adam değişmeden perdele devril savunması yaparsak.

Eğer; Savunma sertliğini 3.maç kıvamında tutabilirsek. Eğer; Ligin ribount karalı rakip karşısında her hücum topunun altın değerinde olduğunu bilir sallabol oynamak, atıp kaçırmak yerine çembere giderek boyalı alan konsantrasyonu yaparsak neden olmasın? 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!