Pınar Karşıyaka yara sardı! Farklı Beşiktaş yenilgisinden sonra...

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka yara sardı Farklı Beşiktaş yenilgisinden sonra...
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2024 12:27

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde geçen hafta Beşiktaş’a deplasmanda 49 sayı farkla yenilerek üçüncülük yarışında geriye düştüğü maçta yıldız pivotu Carey’i de kaybeden Pınar Karşıyaka evinde Bahçeşehir Koleji’ni baştan sona üstün oyunla 92-76 mağlup ederek yara sardı.

Haberin Devamı

Ligde 25 maçta 17 galibiyetle dördüncü sırada yer alarak Play-Off’ta çeyrek finalde saha avantajını alması büyük oranda garanti olan Kaf-Kaf, 22’de 14’le yüzde 63.6’lık üçlük isabetiyle oynadı.

Carey’nin sezonu kapattığı, Hilliard’la yolların ayrılacağı Karşıyaka’da sakatlıktan çıkan pivot Furkan Haltalı da parkelere 11 sayı, 11 ribaundla döndü.

Kadrosunda 4 yabancısı kalan yeşil-kırmızılılarda takıma yabancı transferi isteyen Antrenör Ufuk Sarıca, "Sıkıntılı bir günde iyi bir maç oynadık. Furkan Haltalı çok yoruldu çünkü antrenmansızdı. Deniz Kılıçlı da elinden geleni yaptı ama onun da bir sakatlığı vardı. Geçen hafta Beşiktaş karşısında hiçbir şeyi sokamadık ama bu maçta ilk yarıda yüzde 80’le üçlük attık. Demek ki sporda böyle şeyler olabiliyor. Oyunculara da bunu söyledim. Bu mücadele çok önemliydi. Yabancı sayımız 4’e düştü. Yönetimimizle de konuştuk ve burada bir an önce takviye edip ligde ilk 4’teki yerimizi koruyarak sezonu da en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Pınar Karşıyaka yara sardı Farklı Beşiktaş yenilgisinden sonra...

BAKMADAN GEÇME!