Pınar Karşıyaka deplasmanda kayıp

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka deplasmanda kayıp
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2023 11:39

Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk 5 haftasında çıktığı 3 deplasman maçının tamamını kaybetti.

Haberin Devamı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, bu sezon oynadığı dış saha maçlarında henüz galibiyetle tanışamadı.

İlk 5 haftalık süreçte üç deplasman karşılaşmasına çıkan yeşil-kırmızılılar, ilk hafta İzmir derbisinde konuk olduğu Aliağa Petkimspor’a 81-69, üçüncü hafta konuk olduğu Anadolu Efes’e 101-85 ve son olarak da Darüşşafaka Lassa’ya deplasmanda 83-78’lik skorla mağlup oldu.

Böylece Karşıyaka, bu sezon ligde oynadığı deplasman maçlarında galibiyetle tanışamadı.

Pınar Karşıyaka deplasmanda kayıp

Darüşşafaka maçından sonra da açıklamalarda bulunan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, yenilgiden çok Errick McCollum’ın sakatlık durumuna üzüldüklerini belirterek, "Çok formda bir durumdayken, yırtık şüphesi olduğu için maça devam edemedi. Errick'in devam edememesinden sonra Jaylon ve Thomas da erken fauller alınca Kenan ve Kelan fazlasıyla oyunda kalmak durumunda kaldı. Defalarca üstünlüğün el değiştirdi bir maçta maçı kaybetmemizin iki önemli nedeni top kayıplarımız ve faul atışları oldu. Ama yine de maçı son ana kadar bırakmayarak kazanma noktasına getirdik ve farkı 2'ye indirdik ancak kazanamadık. Şu andaki tek düşüncemiz çarşamba günkü Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız önemli karşılaşmayı kazanmak ve Errick McCollum'un sağlıklı bir şekilde sahada bizimle olması. Darüşşafaka'yı tebrik ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!