Pınar Karşıyaka deplasmanda ilk kez kazandı! Çıkış sürüyor...

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka deplasmanda ilk kez kazandı Çıkış sürüyor...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2023 11:26

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde Büyükçekmece Basketbol’u deplasmanda 93-75 mağlup eden Pınar Karşıyaka, deplasmanda ilk kez kazanıp ligdeki çıkışını sürdürürken Şampiyonlar Ligi’nde hafta içinde oynayacağı kritik SIG Strasbourg maçı öncesi moral depoladı.

Haberin Devamı

Büyükçekmece Basketbol’u 3 sayılık atışlardaki yüksek yüzdeli performansı ve pota altındaki üstünlüğüyle rahat geçmeyi başaran Kaf-Kaf, sezonun ilk deplasman galibiyetini alırken son 4 maçta 3, 7 haftada 4 galibiyete ulaşarak zirve yarışındaki iddiasını kanıtladı.



Oynadığı iki maçı da kazanıp liderlik koltuğunda yer aldığı Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda 15 Kasım Çarşamba günü kendisi gibi 2’de 2 yapan SIG Strasbourg’a zirvenin tek sahibi olarak Son 16 için avantaj yakalama hedefiyle Fransa’da konuk olacak Karşıyaka’da takımı kutlayan Asbaşkan İlker Ergüllü, "Avrupa deplasmanına moralli ve formda gideceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde deplasman galibiyeti bize grubu lider bitirip direkt son 16’da yolumuza devam etmek için büyük avantaj sağlar. Bu yıl bizim için Avrupa hedefi çok önemli. Kazanıp lider dönmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı



Karşıyaka'da sakatlığı nedeniyle lig ve Avrupa’da son 3 maçı kaçıran McCollum’un Strasbourg deplasmanına yetişmesi bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!