Paderborn’dan çeyrek final sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Paderborn’dan çeyrek final sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 12:16

Futbol Federasyonu Kupası’nda (DFB) sahasında İngolstadt’ı 1-0 yenen Paderborn, çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

PADERBORN’un golünü 56’ncı dakikada Zolinski attı. Kupada sürpriz yapan diğer bir takım ise Mainz oldu. Sahasında konuk ettiği Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Stuttgart’ı 3-1 yenen Mainz, turu geçti. Karşılaşmada Gentner’in 42. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Suttgart, 54. dakikada bu kez penaltı kazandı. Penaltı atışından yararlanamayan Stuttgart, 2-0 öne geçme şansını kullanamadı. Mainz, 62, 71 ve 90+3’te attığı üç golle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Mainz’ın üçüncü golünü Suat Serdar kaydetti.
Köln’ü sahasında konuk eden Schalke de adını çeyrek finale yazdırdı. Rakibi karşısında 1-0 galip gelen Schalke’nin golünü 22. dakikada kornerden gelen topu kafayla filelerle buluşturan Meyer attı.
Wolfsburg ise deplasmanda İkinci Bundesliga takımlarından Nürnberg’i, normal süresi 0-0 berabere biten maçın uzatma devrelerinde bulduğu iki golle 2-0 yendi. DFB Kupası’nda çeyrek final kuraları 7 Ocak’ta çekilecek. Maçlar ise 6 ve 7 Şubat tarihlerinde oynanacak. Kupa’nın yarı final maçları 17-18 Nisan, finali ise 19 Mayıs’ta Berlin’de yapılacak.

BAKMADAN GEÇME!