Orkan Çınar kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Orkan Çınar kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 20:36

Orkan Çınar kimdir sorusu, Beşiktaş'a transfer edilen oyuncu hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Genç yaşına rağmen oynadığı futbolla dikkatleri üzerine toplayan Orkan Çınar, yeni sezonda Beşiktaş'ta top koşturacak. Peki, Orkan Çınar kimdir, kaç yaşındadır? İşte, genç oyuncu hakkında merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Orkan Çınar kimdir sorusunun detaylarını sorgulayan futbolseverler, genç oyuncu hakkında detayları öğrenmek üzere araştırmalarını gerçekleştirdi. Orkan Çınar kimdir, kaç yaşındadır sorusunu yönelten Beşiktaş taraftarları, detaylı bilgi için internet üzerinden genç oyuncunun biyografisini sorguladı. Peki, Orkan Çınar kimdir, kaç yaşındadır? İşte, detaylar?

ORKAN ÇINAR KİMDİR?

29 Ocak 1996 tarihinde Almanya'nın Dortmund kentinde dünyaya gelen Orkan Çınar, futbola 2010 yılında başlamıştır. 2011 yılında Wolfsburg altyapısına dahil olan genç yetenek, Almanya liginin ikinci lig takımı Greuther Fürth'e bonservissiz ransfer olmuştur. Burada 1 yıl top koşturduktan sonra Gaziantepspor'a transfer olan oyuncu, 2015 yılında Gaziantepspor tarafından bonservisi ile birlikte transfer edilmiştir.

Orkan Çınar, 2017/2018 sezonunda 450 bin Euro'ya transfer olduğu Beşiktaş'ta forma giyecek.

Sol ayağına hakim olan Orkan Çınar, orta sahanın sağında forma giymekte, zaman zaman sol açık ve sol bekte de görev alabilmektedir.

BAKMADAN GEÇME!