Olimpiyat vizesi için sıra Filenin Efeleri'nde!

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyat vizesi için sıra Filenin Efelerinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2023 07:00

Paris 2024 Elemeleri B Grubu’ndaki ilk maçında bugün TSİ 07.00’de Sırbistan’la karşılaşacak ay yıldızlı ekibimizin grubunda, ev sahibi Japonya, ABD, Slovenya, Tunus, Mısır ve Finlandiya da bulunuyor. 8 Ekim’e kadar sürecek maçlar sonucunda grupta ilk 2’ye girenler Paris vizesi alacak.

Haberin Devamı

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Japonya’nın başkenti Tokyo’nun ev sahipliği yaptığı 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu mücadelesine bugün start veriyor. Filenin Efeleri, grupta ev sahibi Japonya’nın yan sıra Amerika Birleşik Devletleri, Slovenya, Sırbistan, Tunus, Mısır ve Finlandiya ile karşılaşacak. Grupta ilk 2 sırayı alan takımlar olimpiyat biletinin sahibi olacak. Karşılaşmalar, A Milli Kadın Takımımız’ın geçen hafta 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde birinci olup Dünya Kupası’nı kazandığı Yoyogi Salonu’nda oynanacak.

Başantrenör Giuliani iddialı konuştu

Filenin Efeleri, 8 Ekim’de sona erecek elemelerdeki ilk maçında bugün TSİ 07.00’de Sırbistan’la karşılaşacak. Millilerin İtalyan başantrenörü Alberto Giuliani, uzun ve yorucu bir yaz geçirdiklerini belirterek, “Avrupa Altın Ligi’yle başlayan maratonunun son bölümünde Paris Olimpiyatları Elemeleri’ndeyiz. Yüzde 100 hazır durumdayız. Paris 2024’te yerimizi almak istiyoruz ama turnuva boyunca konsantre bir şekilde kalmalı, elemelerdeki derecemizi geliştirmeliyiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Olimpiyat vizesi için sıra Filenin Efelerinde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!