Sevilen oyuncudan üzen haber: Neymar sakatlandı mı, sakatlığı ne kadar sürecek? Doktordan açıklama geldi!

Güncelleme Tarihi:

Sevilen oyuncudan üzen haber: Neymar sakatlandı mı, sakatlığı ne kadar sürecek Doktordan açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2023 16:08

Brezilyalı futbolcu Neymar, çıktığı son maçta ciddi bir sakatlık yaşadı. FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Brezilya'nın deplasmanda Uruguay'a 2-0 yenildiği maçta sakatlanan Neymar maçı gözyaşları içinde terk etti. Takım doktorunun sakatlığın boyutu ile açıklama yapmak için erken olduğunu söylediği belirtildi. Peki, Neymar sakatlığı ne kadar sürecek, ne sakatlığı geçirdi?

Haberin Devamı

Suudi Arabistan’nın Al Hilal takımında forma giyen Neymar çıktığı son milli maçta ağır sakatlık geçirdi. 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Uruguay'a karşı oynanan maçta sakatlandı.

Brezilya'nın yıldız futbolcu Neymar, dizinden sakatlanarak 45+4. dakikada oyundan çıktı. Uzun süre yerden kalkamayan Neymar, gözyaşlarına hakim olamadı ve sedye ile sahayı terk etti. Takım doktorunun sakatlığın boyutu ile açıklama yapmak için erken olduğunu söylediği belirtildi.

Kulübü Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'den yapılan açıklamada, sol diz ön çapraz bağı ve menisküsünde yırtık tespit edilen 31 yaşındaki oyuncunun ameliyat edileceği ve sahalardan uzun süre uzak kalacağı belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!