Negredo bilmecesi 7 milyon Euro kâr ile noktalandı

Güncelleme Tarihi:

Negredo bilmecesi 7 milyon Euro kâr ile noktalandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 19:41

Siyah beyazlı kulüp, kısa süreli sorunlar yaşanan transferi karşılıklı anlaşma yoluyla çözümledi. Negredo’nun sözleşmesi, bu sezonki alacaklarına karşılık feshedildi. İspanyol golcü artık Al Nasr’ın futbolcusu...

Haberin Devamı

Alvaro Negredo’nun, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr’a transferinin kesinleşmesiyle bilmece sona ermiş oldu. Beşiktaş, 4 aylık alacakları karşılığında İspanyol oyuncunun sözleşmesini feshederken, 1 milyon Euro elde edecek. Siyah beyazlılar ayrıca oyuncunun senelik 4 milyon 350 bin Euro’luk maaşından da kurtulmuş oldu. Negredo bu sezonki 780 bin Euro alacağındanda da vazgeçti. Diğer giderleriyle birlikte Beşiktaş’ın bu transferden kârı yaklaşık 7 milyon Euro oldu.

Deneyimli futbolcu, önceki gün Dubai’ye giderken Atatürk Havalimanında siyah-beyazlılara veda etmişti. Daha sonrasında ise Beşiktaş, oyuncunun kulüpten izinsiz olarak ayrıldığını ancak gereken hukuki tedbirlerin alındığını belirtmişti.

Son olarak dün varılan anlaşma iye transferdeki tüm pürüzler giderildi ve Alvaro Negredo A Nasr’ın futbolcusu oldu. İspanyol futbolcu, Beşiktaş’ta 49 maçta 18 gol atıp, 10 asist yaptı.

Haberin Devamı

BEŞiKTAŞ iÇiN iYi BiR TASARRUF

YILLIK ÜCRETİ: 4.350 milyon Euro
VERGİSİ: 600 bin Euro
BONUSLAR: 500 bin Euro
BONSERVİSİ: 1 milyon Euro
VAZGEÇTİĞİ PARA: 780 bin Euro

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!