NBA'de Lakers konferans yarı finaline yükseldi! LeBron James'ten bir rekor daha

Güncelleme Tarihi:

NBAde Lakers konferans yarı finaline yükseldi LeBron Jamesten bir rekor daha
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2023 10:29

NBA'de play-off heyecanı devam ediyor. Los Angeles Lakers, Batı Konferansı'nda normal sezonu 2. tamamlayan Memphis Grizzlies'i 125-85 yenerek seriyi 4-2 kazandı ve konferans yarı finaline yükselti. Sacramento Kings - Golden State Warriors serisi ise 7. maça uzadı.

Haberin Devamı

NBA'de play-off heyecanı, gece oynanan 2 maçla devam etti. Batı Konferansı'nda 7. sıradan play-off'a giren Los Angeles Lakers, konferans ikincisi Memphis Grizzlies'i 6. maçt 125-85 yendi ve seriyi 4-2 kazandı. Lakers, adını konferans yarı finaline yazdırdı.

Lakers'ta D'Angelo Russell 31 sayıyla maçın en skorer ismi olurken LeBron James 22 sayı, 6 asist ve 5 ribauntla; Anthony DAvis ise 16 sayı ve 14 ribauntla oynadı.

Kariyerinde 40 kez play-off serisi kazanan LeBron James, Derek Fisher’ı yakalayarak NBA tarihinin en fazla play-off serisi kazanan iki oyuncusundan biri oldu.

Kings - Warriors serisi 7. maça uzadı

Batı Konferansı yarı finalinde Los Angeles Lakers'ın rakibini belirleyecek seri 7. maça uzadı. 6. maçta Sacramento Kings, son şampiyon Golden State Warriors'ı118-99 yendi ve seriyi son maça taşıdı.

Haberin Devamı

Kings'de Malik Monk 28 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistle, De'Aaron Fox 26 sayı, 11 asist ve 4 ribauntla oynadı. Warriors'ta ise Curry 29 sayıyla, Klay Thompson 22 sayıyla mücadele etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!