Napoli Braga maçı ne zaman, Napoli Braga maçı saat kaçta? hangi kanalda, şifreli mi? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Napoli Braga maçı ne zaman, Napoli Braga maçı saat kaçta hangi kanalda, şifreli mi İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 18:45

Napoli Braga maçı canlı yayınla ekranlara geliyor. Napoli ile Braga'nın bugüne kadarki tek Avrupa kupası eşleşmesi bu sezon Şampiyonlar Ligi grubunda İtalyan ekibinin 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı. İtalyan takımlarıyla oynadığı son altı Avrupa kupası maçını kaybeden Braga, son galibiyetini Şubat 2007'de Parma deplasmanında aldı (UEFA Kupası). Evinde oynadığı son üç Avrupa kupası maçını kazanamayan Napoli, kulüp tarihinde bu turnuvalarda daha uzun bir seri yaşamadı. Gözler şimdi Napoli Braga maçı canlı yayın bilgisinde. Peki, Napoli Braga maçı ne zaman saat kaçta? Napoli Braga maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Napoli Braga maçı canlı yayın bilgiler...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son dokuz maçın sadece birini kazanabilen Braga, tek galibiyetini bu sezon Union Berlin deplasmanında aldı. Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiği son dört sezonun üçünde son grup maçından mağlup ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son dokuz maçta da gol yiyen Braga, en son Ekim 2012'de deplasmanda 2-0 kazandığı karşılaşmada Galatasaray'a gol izni vermedi. Şampiyonlar Ligi'nde üst üste üçüncü kez son 16 turuna kalmayı hedefleyen Napoli, daha önce turnuvada boy gösterdiği beş sezonun ikisinde bunu başarabilmişti. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde golü bulunmayan oyuncular arasında Ricardo Horta ve Victor Osimhen'den daha fazla şut çeken tek isim Ousmane Dembele.

Şampiyonlar Ligi'nin 2023/24 sezonunda akan oyunda Khvicha Kvaratskhelia'dan daha fazla şut pası veren tek oyuncu Achraf Hakimi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerine hücum bölgesinde en fazla baskı uygulayan orta saha oyuncusu, Braga forması giyen Ricardo Horta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!