Münih'te bir araya geldiler

Güncelleme Tarihi:

Münihte bir araya geldiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 16:04

Trabzonspor'un bir süredir yürüttüğü transfer çalışmaları içinde dünya yıldızı olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un bir süredir yürüttüğü transfer çalışmaları içinde Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery olduğu ortaya çıktı.

50. yılında şampiyonluk yaşamak isteyen Karadeniz ekibi, dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta'nın Moskova seyahatinden sonra Almanya'ya giderek bu futbolcu ile görüştüğü öğrenildi.

Süper Ligde gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta'nın dünya yıldızı olarak nitelendirdiği transferin Fransızların ünlü futbolcusu Franck Ribery olduğu ortaya çıktı. Bir sezon Galatasaray'da da forma giyen Bayern Münih'in ünlü futbolcusu Ribery için bir süredir görüşmelerini sürdüren Başkan Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu'nun önceki hafta Serdar Taşçı ile görüşmek için gittiği Moskova'dan sonra Türkiye'ye dönmeyerek Almanya'ya gittiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Münih'te buluştular

Bayern Münih ile bir sezon daha sözleşmesi bulunan ve 8 Milyon euro bonservis ücreti istenen Fransız yıldız ve menajeri Alain Migliaccio ile Münih'te bir araya geldiği öğrenilen Başkan Usta ve Asbaşkan Çubukçu'nun görüşmeden olumlu izlenimlerle ayrıldığı belirtildi. Orta sahanın ve hücum bölgesinin solunda oynayan Ribery'nin bonservisi için Alman kulübü ile görüşmelerin başladığı, bonservis ücretinde indirime gidilmesi halinde bu transferin gerçekleşebileceği belirtildi.

Bu sezon 30 maçta görev yapan Ribery, 4 gol atıp 18 de asist yaptı. 30 Haziran 2018'e kadar Bayern Münih ile sözleşmesi bulunan Fransız futbolcunun 8 milyon euro bonservis bedeli bulunuyor. (Sporvadisi.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!