Mourinho: Barcelona gibi bir kulüp...

Güncelleme Tarihi:

Mourinho: Barcelona gibi bir kulüp...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 15:00

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'ın transfer listelerinde olduğu yönündeki haberleri absürd olarak nitelendirdi.

Haberin Devamı

Jose Mourinho ile kasım ayından bu yana büyük bir çıkış yakalayan Manchester United, önümüzdeki sezon kadrosuna üst seviye bir forvet katmak istiyor.
İngiliz ekibinin radarındaki isimlerin başında Antoine Griezmann olduğu bilinirken, geçtiğimiz günlerde Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi şeytanların Neymar için astronomik bir teklif hazırlığında olduğunu iddia etti.

OLAĞANÜSTÜ BİR SEÇENEK
''Barcelona'da Messi sonrası dönem için olağanüstü bir seçenek'' Neymar haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Jose Mourinho, ESPN Brezilya'ya verdiği röportajda; ''Bu bir spekülasyon. Her zaman kulübümün bana verdiği imkanlarla gerçekçi ve pragmatist hedefler belirlemeye çalışıyorum. Barcelona gibi bir kulüp asla Neymar'ı kaybetmek istemez. Ayrıca o Messi'den daha genç ve Barcelona'da Messi sonrası dönem için olağanüstü bir seçenek. Neymar transferinin imkansız olduğunu düşünüyorum'' dedi.
Griezmann ve Bakayako yakın takipte Manchester United'ın transfer hedeflerinde ilk iki sırayı Fransız futbolcular alıyor. Atletico Madrid ile olan sözleşmesinde 85 milyon sterlin'e serbest kalma bedeli bulunan Antoine Griezmann, Mourinho'nun forvet takviyesi konusundaki ilk tercihi. Orta sahaya transfer yapmak isteyen Portekizli teknik adam, Monaco'da gösterdiği performansla göz dolduran Tieumoue Bakayako'yu da yakından takip ediyor. (Eurosport)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!