Mönchengladbach Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Mönchengladbach Bayern Münih maçı için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Mönchengladbach Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak Mönchengladbach Bayern Münih maçı için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2021 19:20

Mönchengladbach Bayern Münih maçı bu akşam Bundesliga'da heyecan dolu açılış karşılaşmasına sahne olacak. Mönchengladbach ve Bayern Münih heyecan dolu karşılaşmadan galip ayrılmak için sahada ciddi mücadele verecek. Geçen sezon geri düştüğü Bundesliga maçlarından 22 puan çıkaran Bayern, bu alanda en yüksek sayıya ulaşmıştı. Aynı süreçte öne geçtiği karşılaşmalarda 29 puan kaybeden Gladbach ise kulüp tarihinde bu şekilde en fazla puan bıraktığı sezonu yaşadı. Gözler şimdi bu akşamki karşılaşmada olacak. Peki, Mönchengladbach Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte, Mönchengladbach Bayern Münih maçı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Bundesliga'da perde Mönchengladbach Bayern Münih maçı ile açılıyor. Karşılaşma öncesinde spor severler mücadelenin canlı yayın bilgilerini merak ediyorlar. Peki Mönchengladbach Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte canlı yayın bilgileri

Bundesliga tarihinde Bayern'i en fazla mağlup eden iki takımdan biri ve Bavyera ekibine en fazla gol atan ekip Gladbach. Gladbach'a konuk olduğu son iki Bundesliga maçını kaybeden Bayern, 2000 senesinden bu yana sadece Schalke deplasmanında üst üste 3+ mağlubiyet aldı.

Bayern, 2001'den bu yana "son şampiyon" unvanıyla girdiği Bundesliga sezonunu deplasmanda açan ilk takım olacak. O karşılaşmada "son şampiyon" unvanıyla mücadele eden Bayern, Gladbach'a 1-0 mağlup olurken; daha sonraki 19 sezona da bu unvanla başlayan ekipler açılış haftasında yenilgi almadı.

Haberin Devamı

Bundesliga'da oynadığı son 10 maçta da gol atan Robert Lewandowski, Bayern formasıyla en uzun serisini tekrarlamak için sahaya çıkıyor. Ligin son altı sezonunun da ilk haftasında gol sevinci yaşayan Polonyalı forvet, bu alanda Bundesliga rekorunu elinde bulunduruyor.

MÖNCHENGLADBACH BAYERN MÜNİH MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

Mönchengladbach Bayern Münih maçı bu akşam saat 21:30'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!