Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (24 Mart 2024)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (24 Mart 2024)
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2024 11:20

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün şampiyon tercihleri…

İtalya - Ekvador: Karşılıklı Gol Var (1.73 yerine 1.76)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İtalya - Ekvador karşılaşmasında Misli yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Yorumu

Son Avrupa Şampiyonu İtalya’nın Birleşik Devletler turu Ekvador maçıyla devam edecek. Venezuela’yı, Miami’de Retegui’nin iki golüyle 2-1 mağlup eden İtalya, New Jersey’de bu kez Ekvador’la karşılaşıyor. Ekvador, son 10 resmi maçında sadece dünya şampiyonu Arjantin’e kaybetti ve bu maç öncesi Guatemala’yı 2-0 yendiler. Moises Caicedo, Pervis Estupinan, Piero Hincapie ve Angelo Preciado gibi isimler İtalya maçı öncesi, bu maçta ilk 11 başlamadı. Wolfsburg akademisi çıkışlı ve Ekvador ile ilk milli maçına çıkan John Yeboah da attığı golle bu maçta dikkat çekti. Ekvador, defansif anlamda önemli isimlere sahip ve zor gol yiyen bir takım. Chiesa formsuz ve Raspadori ile Pellegrini çok ihtişamlı gözükmese de Barella, Jorginho ve Di Marco’dan üretim bekliyorum. Karşılıklı gol, oran itibariyle bu maçta denemeye değer bir seçenek.

Haberin Devamı

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (24 Mart 2024)

Huesca – Burgos: Karşılıklı Gol Yok (1.42 yerine 1.44)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Huesca – Burgos karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, karşılıklı gollerin atılmayacağını düşünüyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Huesca, ligin en az gol atan aynı zamanda en az gol yiyen ekiplerinden. Son 8 maçının 7’si 2.5 alt biterken 6’sı da karşılıklı gol yok bitti. Burgos da benzer bir yapıya sahip. Onların da son 7 maçının 5’i 2.5 alt, 6’sı da karşılıklı gol yok bitti. Bu istatistikten devam edeceğim.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın!

Haberin Devamı

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (24 Mart 2024)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!